Stanovisko SFZ k zrušeniu reprezentačných zrazov a odloženiu súťaží

Posledná aktualizácia 03.4.2020 19:45

Slovenský futbalový zväz rešpektuje všetky opatrenia a nariadenia v súvislosti s rizikom šírenia koronavírusu, ktoré prijali štátne orgány a inštitúcie a bude sa nimi riadiť. V súvislosti s nimi preto prijal nasledovné rozhodnutia.

SFZ ruší všetky reprezentačné zrazy naplánované do 31. mája 2020, vrátane výberov regionálnych a oblastných futbalových zväzov.

Všetky súťaže riadené SFZ sú pozastavené do 30. apríla 2020 a stretnutia odložené na neurčito.

O ďalších opatreniach bude SFZ informovať na základe nových opatrení, ktoré vláda a Ústredný krízový štáb Slovenskej republiky prijme. SFZ situáciu monitoruje a bude na ňu operatívne aktuálne reagovať. O svojich rozhodnutiach bude okamžite informovať prostredníctvom svojho webového sídla www.futbalsfz.sk a oficiálnych sociálnych sietí.

SFZ
Značky
Autor
SFZ
stanovisko
Mohlo by vás zaujímať

SFZ/RFZ - Oficiálne vyhlásenie o anulovaní regionálnych futbalových súťaží, BFZ zatiaľ len s odkladom

03.4.2020 19:30

SFZ – Stanovisko SFZ k novým opatreniam v súvislosti so šírením koronavírusu na Slovensku

03.4.2020 19:27

SFZ – AKTUALIZOVANÉ! SFZ poslal žiadosť na UEFA o preloženie barážového zápasu s Írskom, Elite Round mládežníkov UEFA odložila

03.4.2020 19:29

Aktualizované stanovisko SFZ k situácii v súvislosti so šírením koronavírusu na Slovensku

03.4.2020 19:28

COPYRIGHT © 2018 SFZ - SLOVENSKÝ FUTBALOVÝ ZVÄZ. VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ.
banner